UPDATE: Al bijna 20.000 Club Brugge-abonnees schreven zich in voor FC Bubbel

UPDATE: Al bijna 20.000 Club Brugge-abonnees schreven zich in voor FC Bubbel

Gepubliceerd: donderdag 3 september 2020 om 13:59do 03-09-2020 om 13:59

Laatste update: woensdag 9 september 2020 om 14:45wo 09-09-2020 om 14:45

Bij Club Brugge kijken ze al vooruit, naar de periode na de interlandbreak. Dan wordt Jan Breydel naar alle waarschijnlijkheid opengesteld om door enkele duizenden supporters de thuismatch van hun club mee te pikken. Blauw-Zwart rolde op zijn website alvast een stappenplan uit en introduceerde de ‘FCBubbels’.

Hoeveel fans er op 12 september, wanneer Club de volgende thuiswedstrijd afwerkt tegen Waasland-Beveren, is nog niet duidelijk. Maar de club maakt wel al duidelijk aan de aanhang hoe de registratie voor een toegangsticket in zijn werk gaat. Zo kan elke persoon zich maximaal in één FCBubbel inschrijven. Zo’n bubbel bestaat uit twee tot en met vijf personen.

Als bubbel registreer je je vervolgens op de website of de app, en dan is het afwachten. Niet iedereen zal namelijk worden toegelaten, maar elke bubbel heeft wél evenveel kans om toegelaten te worden. ‘Ongeacht wanneer je je registreert of hoeveel je abonnement kost: 1 bubbel = 1 kans om naar de wedstrijd te komen’, meldt de club.

Komt er nog bij dat je je FCBubbel niet kan wijzigen en dat je niet kan kiezen naar welke van de eerstkomende thuiswedstrijden je gaat kijken. Elke bubbel registreert zich dan ook voor de partij tegen W-B én voor de duels met Cercle Brugge (27/09) en RSC Anderlecht (04/10).

Update: De nieuwe maatregelen bij Club Brugge om fans toe te laten loopt goed. Al 19.850 abonnees schreven zich in voor ‘FC Bubbel’, dat laat Blauw-Zwart op de officiële kanalen weten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kijk jij er naar uit om je ploeg terug te kunnen aanmoedigen in het stadion?

(191 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws