'Ajax en PSV bekijken Engeland O21-middenvelder, West Brom brengt bod uit'

'Ajax en PSV bekijken Engeland O21-middenvelder, West Brom brengt bod uit'

03-09-2020 09:05

West Ham United heeft een bod van ruim twintig miljoen euro van West Bromwich Albion op Grady Diangana geaccepteerd. Ajax en PSV houden de 22-jarige middenvelder ook in de gaten, maar het is de vraag of de Nederlandse clubs meer dan twintig miljoen voor hem willen betalen.

Dat meldt de Engelse tabloid The Sun. West Ham heeft het bod van West Brom dan wel geaccepteerd, Diangana wacht eerst af en hoopt dat Fulham, PSV of Ajax zich voor hem meldt. De middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis bij West Brom, waar hij een vaste waarde was onder trainer Slaven Bilic. 

Naar verluidt heeft Ajax bij West Ham aangegeven geïnteresseerd te zijn in Diangana na zijn goede seizoen in het Championship. Ook scouts van de Schotse topclub Celtic zijn onder de indruk van de middenvelder, terwijl PSV de situatie rondom Diangana in de gaten houdt. Een bod van de Eindhovenaren lijkt echter niet aan de orde na de transfer van Philipp Max. 

Diangana speelde vorig seizoen 31 wedstrijden voor West Bromwich, waarin hij acht keer tot scoren kwam en acht assists afleverde. De middenvelder met Congolese roots is een vaste waarde in Engeland O21.