KAA Gent dicht bij volgende transfer: ‘Eerstdaags akkoord en medische testen’

KAA Gent dicht bij volgende transfer: ‘Eerstdaags akkoord en medische testen’

02-09-2020 09:46 Laatste update: 03-09-2020 08:44
31

KAA Gent versterkte zich al gevoelig in het tussenseizoen, maar daar blijft het niet bij. Nieuwbakken Laszlo Bölöni wil er graag nog enkele spelers bij en ook voorzitter Ivan De Witte is bereid om daaraan mee te werken. Een naam die alvast genoemd wordt is die van Osman Bukari.

Het Laatste Nieuws weet dat Gent de onderhandelingen met AS Trencin heeft opgestart. Bukari is een 21-jarige flankaanvaller die het voorbije seizoen goed was voor tien doelpunten in 25 wedstrijden. Tijdens de huidige jaargang in de Slowaakse competitie zorgde de Ghanees inmiddels voor één goal en één assist in drie wedstrijden.

Bukari is geen oude bekend in ons land, want Accra Lions – zijn toenmalige club – leende hem begin 2018 al een half jaar uit aan RSC Anderlecht. Een definitieve overgang kon de winger niet versieren, waarna hij naar Trencin trok. Nu toont Gent samen met enkele buitenlandse club interesse in Bukari. De vraagprijs ligt om en bij de één miljoen euro.

Update: Volgens Het Nieuwsblad heeft KAA Gen Osman Bukari bijna binnen. De Buffalo’s verwachten eerstdaags een akkoord met Trencin over de 21-jarige winger. De Ghanees is al in België om zijn medische testen af te leggen. Drie seizoenen geleden speelde hij nog bij de reserven van Anderlecht. Trencin vroeg toen drie miljoen euro.