'Club Brugge gaat voor Dost, maar zat ook al samen met 34-jarige Mandzukic'

'Club Brugge gaat voor Dost, maar zat ook al samen met 34-jarige Mandzukic'

Gepubliceerd: woensdag 2 september 2020 om 07:00wo 02-09-2020 om 07:00

Laatste update: woensdag 2 september 2020 om 07:28wo 02-09-2020 om 07:28

Club Brugge staat dichtbij de komst van Bas Dost (31), dat wist het Algemeen Dagblad dinsdag te melden. Toch is de Nederlandse centrumspits niet de enige die de revue passeerde in het Jan Breydelstadion. Zo stond naar verluidt ook Mario Mandzukic op het verlanglijstje.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge gesprekken heeft gevoerd met de 34-jarige Kroaat en zijn entourage. Helaas blijken de looneisen van Mandzukic tot op heden te hoog gegrepen. Verwonderlijk is dat niet, want de ex-spits van Juventus, Atletico Madrid en Bayern München speelde vorig seizoen nog bij het Qatarese Al Duhail.

Intussen is Mandzukic een vrije speler en tikt de tijd verder. Indien de ervaren aanvaller nog een nieuwe uitdaging wil aangaan, bestaat de kans dat er zal ingeleverd moeten worden. Club Brugge blijft echter niet bij de pakken zitten, wat zich resulteerde in de concrete belangstelling voor Dost, die momenteel voor Eintracht Frankfurt uitkomt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Club Brugge een inspanning doen voor Mandzukic?

Ja, het blijft een topspeler
46%
Nee, hij is te oud
54%
(849 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws