Ik vind de reactie van Bölöni fantastisch, en hij heeft ook gelijk

"Ik vind de reactie van Bölöni fantastisch, en hij heeft ook gelijk"

01-09-2020 11:15
24

KAA Gent won zondag met 1-0 van KV Mechelen, maar daar zijn niet alle problemen mee opgelost. Roman Yaremchuk was na de match niet mals voor zijn eigen coach, maar analist Mo Messoudi vindt dat belachelijk. 

Yaremchuk ergert zich duidelijk aan het nieuwe systeem van KAA Gent, maar heeft volgens Messoudi geen recht van spreken. "We zijn nog maar een week ver en als je dan al begint te klagen over het tactische concept... Je weet dat, als je Bölöni haalt, want er moest sowieso iets gebeuren op verdedigend vlak", aldus Messoudi bij Sporza. 

Bölöni reageerde laconiek en gaf aan dat Yaremchuk dan maar een andere club moet zoeken. "Hij heeft wel gelijk. Ik verschoot ook van de opstelling, toch met drie spitsen. Dat deed hij nooit bij Antwerp. Ik vind zijn reactie echt fantastisch en ik vind dat hij ook gelijk heeft. Hij is wel wat meer gewoon. Maar volgende week zal Jaremtsjoek ook gewoon weer spelen."

Gert Verheyen is akkoord. "Je moet een trainer ook wel even tijd geven", vertelt hij. "Na drie of vier trainingsdagen kan je daar geen oordeel over vellen. Je moet hem tijd geven om heel zijn verhaal te vertellen."