OFFICIEEL: Jeugdinternational Rigo verlaat PSV voor ADO

OFFICIEEL: Jeugdinternational Rigo verlaat PSV voor ADO

31-08-2020 17:58 Laatste update: 18:12
Eredivisie 2 Reacties

Dante Rigo is speler van ADO Den Haag. De Nederlandse club maakt maandag bekend dat de Belgische jeugdinternational voor één seizoen wordt gehuurd van PSV. Rigo (21) speelde vorig jaar op huurbasis voor Sparta. 

Martin Jol, hoofd technisch hart van ADO, is blij dat Rigo binnen is. "Dante is een middenvelder die multifunctioneel is en vorig jaar bij Sparta heeft laten zien dat hij voetballend een meerwaarde kan zijn voor iedere Eredivisieclub. Dante is een technische speler met een fijne traptechniek. Wij zijn zeer content dat hij voor ons gekozen heeft", zegt Jol op de clubsite van ADO.

Rigo is blij dat hij zich het komende seizoen speler van ADO mag noemen. "Ik ben blij met mijn overstap naar ADO Den Haag, dat van oudsher een echte volksclub is. Ik ben een middenvelder die graag aan de bal is, de opbouw verzorgt en het spel maakt. Ik probeer me ook te onderscheiden met mijn tactisch inzicht en mijn traptechniek, ook bij spelhervattingen."

Rigo heeft bij PSV nog een contract tot 2022. Hij speelt sinds 2007 in de jeugd van PSV. In België kwam de middenvelder uit voor Lierse SK.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie