Hayen schreeuwt om versterking bij Waasland-Beveren: Vanaf dag één gezegd

Hayen schreeuwt om versterking bij Waasland-Beveren: "Vanaf dag één gezegd"

31-08-2020 15:44 Laatste update: 16:28
5

Waasland-Beveren kon geen vervolg breien aan de goede competitiestart. Na een uitzege bij KV Kortrijk volgde een 0 op 9. Trainer Nicky Hayen hoopt dat het bestuur de komende weken nog voor een kwaliteitsinjectie zorgt, zo vertelt hij in gesprek met Het Nieuwsblad.

Zo kijkt Waasland-Beveren al enkele weken uit naar extra nieuwkomers. "De prioriteit was een nummer zes. Maar eigenlijk hebben we in onze hele centrale as versterking nodig. Ik heb vanaf dag één gezegd dat er kwaliteit moet bijkomen", steekt Hayen van wel.

"Dat die versterking wel heel lang op zich laat wachten? Dat is soms het lot van een trainer. Wij hebben bepaalde profielen gevraagd en we krijgen ook verschillende spelers aangeboden. Alleen zijn het vaak niet de juiste profielen", gaat de coach van Waasland-Beveren verder.

Zo wil Hayen er absoluut een speler bij met de nodige maturiteit en ervaring. "Het waren mannen tegen jongens, brave jongens. Tijdens de rust staat er ook niemand op om weer leven in de groep te brengen. Neen, dat moet altijd van de technische staf komen. Wij hebben geen Kotysch of Hubert in onze ploeg. Maar het zou wenselijk zijn om zo iemand in de groep te hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie