Overmeire (34) wacht op voorstel: Ik geef mezelf nog een maand

Overmeire (34) wacht op voorstel: "Ik geef mezelf nog een maand"

31-08-2020 15:03
6

Killian Overmeire (34) zit na het faillissement van zijn Sporting Lokeren nog steeds zonder club. Het boegbeeld van de club met het stamnummer 282 ging de afgelopen maanden door een diep dal, maar Overmeire kijkt inmiddels weer vooruit.

Zo was Overmeire als kapitein en clubicoon het aanspreekpunt voor iedereen die Lokeren lief was. "Als ik eigenlijk nu daarop terugblik, op die laatste twee à drie jaar – en met weggetrokken te worden uit de club en ergens anders mee te trainen -, dan besef ik wat voor zware last er van mijn schouders is gevallen", klinkt het bij Eleven Sports.

Wat er ook gebeurt, Lokeren zal voor altijd in zijn hart zitten. "Het zal altijd een litteken blijven, omdat ik niet niet wilde dat mijn carrière bij Sporting Lokeren op die manier zou eindigen. Het is zo dat ik nu vooruit kijk naar de toekomst. Je kunt niet bij de pakken blijven zitten", gaat de 34-jarige middenvelder verder.

Nu hoopt Overmeire dat er snel een aanbieding komt. "Ik denk dat je moet vragen aan de clubs wat de reden is dat er nog niets concreet is geworden. Ik wil er zeker nog één jaar aan toevoegen, hopelijk twee. Ik wil mijn professionele carrière niet beëindigen op de manier waarop het geëindigd is. Ik geef mezelf nog een maand."