Griekse agent fileert Maguire: 'Behandelden hem net als andere dronken Britten'

Griekse agent fileert Maguire: 'Behandelden hem net als andere dronken Britten'

31-08-2020 11:45
4

In Griekenland zijn ze nog niet klaar met Harry Maguire. De verdediger van Manchester United werd tijdens zijn vakantie in Griekenland aangehouden door de politie, maar Maguire had naar eigen zeggen niets verkeerds gedaan.

De verdediger van United en het nationale elftal van Engeland vertelde na de arrestatie aan Engelse media dat zijn zus in een bar gedrogeerd was door twee Albaniërs. De politieagenten, die hem in normale kleding aanhielden, zouden zich daarnaast niet geïdentificeerd hebben. Een Griekse politieagent die betrokken was bij de aanhouding van Maguire, deelt echter een totaal andere mening.

"Het had helemaal niets te maken met Albaniërs en ook niet met zijn zus", vertelt de agent, die niet bij naam genoemd wordt, in gesprek met tabloid The Sun. "We hebben het niet over dat onderwerp gehad. We behandelden hem niet anders dan andere dronken Britten."

De agent is niet te spreken over het verhaal van Maguire in de Engelse media, waarin hij de Griekse politie in kwaad daglicht zette. "Elke keer als hij zijn mond opent, liegt hij. Dit was gewoon weer een dronken man die in een gevecht betrokken raakte. Daar krijgen we vaker mee te maken."