UPDATE: ‘Leicester City wil Rode Duivel nog voor interlandperiode inlijven’

UPDATE: ‘Leicester City wil Rode Duivel nog voor interlandperiode inlijven’

31-08-2020 10:00 Laatste update: 13:44
3

Speelt er binnenkort een derde Rode Duivel bij Leicester City? Die kans lijkt groot, Timothy Castagne zou over concrete belangstelling van The Foxes beschikken.

Met Youri Tielemans en Dennis Praet spelen er al twee Belgen bij de Premier League-ploeg. Mogelijk vervoegt Castagne die Belgische kolonie. Leicester City incasseerde recentelijk 50 miljoen euro voor flankverdediger Ben Chilwell, en is op zoek naar een vervanger.

Volgens Het Laatste Nieuws moet die vervanger Castagne heten, onze landgenoot geniet erg concrete interesse. Leicester City is op zoek naar een verdediger die zowel op de linker als rechterflank uit de voeten kan, én waarmee je in meerdere systemen aan de slag kunt. Castagne beschikt dan ook over het gewenste profiel.

Atalanta vraagt om en bij de 20 miljoen euro voor Castagne, geen onoverkomelijk bedrag voor Leicester City. Onze landgenoot staat ook in de belangstelling van PSG en Tottenham, Leicester zou echter het meest concreet zijn.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer van Timothy Castagne naar Leicester City snel afgerond kan worden. Naar verluidt wil de Engelse club de Rode Duivel nog voor de interlands tegen Denemarken en IJsland afronden. De laatste besprekingen met Atalanta zijn aan de gang.