Gouden Stier speelt bij Waasland-Beveren: Dat zou het nog veel mooier maken

Gouden Stier speelt bij Waasland-Beveren: "Dat zou het nog veel mooier maken"

30-08-2020 14:53 Laatste update: 14:54
3

Daan Heymans mag vanaf dit weekend het shirt met de Gouden Stier aantrekken als topschutter in de Jupiler Pro League. Zijn evolutie is best verrassend: van de tribune of de bank bij Waasland-Beveren tot Gouden Stier in 1A. Het kan verkeren.

"Ik zat er niet echt mee in mijn hoofd. Wat komt, komt", vertelde Heymans in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Maar ik beken: vorige speeldag heb ik iets meer op de voet gevolgd. Vooral Club Brugge-Beerschot. Omdat er een paar spelers mij nog van de troon konden stoten. Of ik mezelf in de wang geknepen heb? Neen, ik heb altijd in mezelf geloofd en gedacht dat ik het in mij had. Nu nog bevestigen. Want het is de ideale moment om een reactie te tonen als groep."

Zijn drie doelpunten viel telkens bij uitwedstrijden. "Het wordt tijd om er op de Freethiel ook eentje te maken", vervolgde de middenvelder. "Maar dan liefst wel mét supporters. Dat zou het nog veel mooier maken. Ik hoop natuurlijk dat het zo lang mogelijk blijft duren. Voorlopig vliegen ze ook vlot binnen. Want zoveel kansen hebben we de voorbije weken niet gecreëerd", besloot Heymans.