Welke keuzes maken de coaches? Start Dessers en houdt Clement vast aan middenveld?

Welke keuzes maken de coaches? Start Dessers en houdt Clement vast aan middenveld?

30-08-2020 11:50 Laatste update: 12:32

Zondagnamiddag staat KRC Genk-Club Brugge op het programma. Daar zullen beide coaches keuzes moeten maken. Start Wolf met twee spitsen, en wie vervangt Diatta?

Wolf staat voor enkele keuzes. Vooral de fitheid zal bepalen wie start. Dessers en Lucumi zouden twijfelachtig zijn, maar zijn beide opgenomen in de selectie. Vorige week startte Wolf met Onuachu en Dessers in de aanval gesteund door Ito en Bongonda. Deze aanval bracht niet al te veel kansen op. In de verdediging vervangt Dewaest waarschijnlijk Lucumi, die geen risico neemt. 

Bij Club Brugge is Deli terug van weggeweest. Mogelijk is dit ten koste van Balanta, al kan hij ook een rijtje hoger voetballen. Verder is het uitkijken naar de vervanger van Diatta, die geblesseerd is. Naar alle waarschijnlijkheid komt Dennis op de flank. Ook kan Clement Krmencik het vertrouwen geven na zijn invalbeurt tegen Beerschot. Ten slotte wordt de vraag gesteld of Clement het vertrouwen behoud in het middenveld. De Ketelaere startte nog niet dit seizoen. Misschien is hij de verrassing in het elftal.

Volg KRC Genk-Club Brugge LIVE bij VoetbalPrimeur.be.