OH Leuven stelt niet teleur: “We hebben elke wedstrijd vorderingen gemaakt

OH Leuven stelt niet teleur: “We hebben elke wedstrijd vorderingen gemaakt"

30-08-2020 10:30

OH Leuven heeft in de eerste vier speeldagen niet teleur gesteld. OHL pakte 5 op 12 en staat zo in de buik van het klassement. Middenvelder David Hubert reageerde tevreden bij Sporza.

Als promovendus heb je de eerste speeldagen niets te verliezen, en dat toonde OH Leuven ook. Met een goed blok en offensieve impulsen toonde de ploeg dat het kan voetballen in 1A. Gisteren pakte ze hun eerste zege op het veld van Waasland-Beveren. "We hebben in de vorige wedstrijden telkens vorderingen gemaakt, maar de resultaten waren er nog niet goed. Vandaag hebben we ons echt geconcentreerd op die prestatie”, reageerde Hubert na afloop van de wedstrijd.

Het doel van OHL was duidelijk: punten pakken. Misschien was het voetbal net dat tikkeltje minder dan de voorbije wedstrijden, maar ze hebben wel hun eerste drie punten. Hubert is vooral tevreden met de mentaliteit van de spelers: “Na de 1-1 hebben we weer het heft in handen genomen en die tweede en derde kunnen maken. Ook de invallers hebben het goed gedaan, dus ik ben tevreden”, aldus Hubert.