Opluchting bij Oud-Heverlee Leuven: “Dit komt op een goed moment”

Opluchting bij Oud-Heverlee Leuven: “Dit komt op een goed moment”

Gepubliceerd: zaterdag 29 augustus 2020 om 22:23za 29-08-2020 om 22:23

Oud-Heverlee Leuven heeft er vier speeldagen op moeten wachten, maar de promovendus heeft nu haar eerste zege van het seizoen beet. Na de 1-3 zege op het veld van Waasland-Beveren was Xavier Mercier een tevreden speler.

Mercier toonde zich opnieuw trefzeker voor Oud-Heverlee Leuven, maar had vooral pluimen over voor zijn ploegmaats. "Het loopt inderdaad vlot voor mij, ik voel me prima in de vrije rol die coach Marc Brys me geeft. Maar dat rendeert alleen omdat iedereen in onze ploeg doet wat van hem verwacht wordt", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Mercier.

Na vier speeldagen telt Oud-Heverlee Leuven vijf punten. "De eerste overwinning in deze competitie komt op het goede moment, zo net voor de interlandonderbreking. Die komt echt wel gelegen voor ons, want we hebben al héél veel gegeven dit seizoen en dat begint fysiek en mentaal te wegen."

"Eerst de lange voorbereiding op de promotie-return tegen Beerschot, en dan die eerste vier wedstrijden in 1A die er meteen op volgden. We beloonden onszelf met de eerste drie punten en dat is goed voor de gemoedsrust en het vertrouwen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws