'Geen Van de Beek bij Ajax, middenvelder staat dicht bij vertrek'

'Geen Van de Beek bij Ajax, middenvelder staat dicht bij vertrek'

29-08-2020 21:41
6

Donny van de Beek ontbreekt zaterdag in de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met Eintracht Frankfurt. Dat is niet zonder reden, er zijn 'ontwikkelingen rond de international'. Het lijkt erop dat Van de Beek gaat vertrekken bij Ajax.

Dat melden De Telegraaf, Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Volgens De Telegraaf geniet Van de Beek concrete belangstelling uit Engeland en Spanje. Het lijkt te gaan om interesse van FC Barcelona en Manchester United. Mogelijk roert ook Real Madrid zich nog op de achtergrond.

Van de Beek, die bij Ajax nog een contract heeft tot 2022, heeft al langer een vertrekwens. Hij is bereid de stap naar een Europese topclub te maken. Dat leek Real Madrid te worden, maar De Koninklijke zette door omstandigheden een streep door de transfer, die zo goed als rond was.

En dus lijkt het erop dat Van de Beek dinsdag voor het laatst het shirt van Ajax gedragen heeft. De Amsterdamse club speelde toen tegen Hertha BSC en won met 1-0 door een goal van Zakaria Labyad.