OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid, RKC haalt jeugdinternational Touba

OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid, RKC haalt jeugdinternational Touba

Gepubliceerd: zaterdag 29 augustus 2020 om 18:01za 29-08-2020 om 18:01

Laatste update: zaterdag 29 augustus 2020 om 18:03za 29-08-2020 om 18:03

Voor Ahmed Touba zit het verhaal bij Club Brugge erop. De 22-jarige verdediger gaat aan de slag in Nederland, waar hij zal uitkomen voor RKC Waalwijk.

Dat kondigt de Nederlandse club zelf aan via de officiële kanalen. Zo neemt Touba afscheid van Club Brugge, waar hij al sinds 2015 voor uitkwam. De voorbije seizoenen kreeg hij er echter geen speeltijd en werd hij uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven en het Bulgaarse Beroe Stara Zagora. Dat was niet genoeg om Club Brugge te overtuigen hem dit seizoen een kans te geven.

Nu gaat hij zijn kans bij het Nederlandse RKC, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een driejarig contract. Bij RKC is men bijzonder tevreden met de komst van Touba. "In de persoon van Ahmed hebben we de gewenste defensieve versterking te pakken", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld.

"Ahmed volgen we al geruime tijd en met hem hebben we diverse prettige gesprekken gevoerd. Het is fijn dat de handtekeningen nu staan en Ahmed voor meerdere jaren het RKC shirt gaat dragen. Hij is een jonge, krachtige en talentvolle verdediger die goed past bij onze speelstijl", klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws