Marin (ex-Standard) bevestigt transfer: Heel blij om hier te zijn

Marin (ex-Standard) bevestigt transfer: "Heel blij om hier te zijn"

29-08-2020 15:59
1

Razvan Marin is al in Italië en tekent spoedig een contract bij Cagliari. De Roemeen gaf in Rome aan zin te hebben in zijn nieuwe avontuur.

Marin verlaat Ajax, zoveel is zeker, maar het is nog niet duidelijk of hij op huurbasis vertrekt of verkocht wordt. Daar bestaan verschillende verhalen over. Zaterdag meldde hij zich bij Villa Stuart, een medisch centrum in Rome. Sky Italia stond hem daar op te wachten. "Of ik klaar ben voor de Serie A? Natuurlijk. Ik ben heel blij om hier te zijn", zegt Marin, die zijn transfer daarmee bevestigt.

Naar verwachting wordt de transfer volgende week wereldkundig gemaakt. Marin kwam bij Ajax nooit uit de verf. De club betaalde vorig jaar 12,5 miljoen euro voor hem aan Standard Luik.

Cagliari is niet alleen bezig met Marin, maar ook met een andere bekende uit de Eredivisie. Lennart Czyborra gaat de club op huurbasis versterken, zo is de verwachting. De 21-jarige Duitser maakte afgelopen winter de overstap van Heracles Almelo naar Atalanta Bergamo, maar kwam tot dusver in competitieverband slechts één keer in actie voor de club.