Seraing zorgt voor epische comeback en haalt dubbele achterstand tegen Deinze op

28-08-2020 21:52 Laatste update: 21:56

De wedstrijd tussen Seraing en Deinze heeft voor spektakel gezorgd. Deinze leek op weg naar de overwinning, maar gaf die uiteindelijk nog uit handen: 3-2.

Bij Deinze kregen we aanvankelijk nog steeds geen Renato Neto en Ronald Vargas, al zat die laatste wel op de bank bij de Oost-Vlamingen. Aanvankelijk leek Deinze het ervaren duo ook niet te missen. Nog voor de rust stond het al op een 0-2 voorsprong na doelpunten van Blondelle en Mertens.

De wedstrijd leek dus al gespeeld, maar daar kwam snel na de pauze verandering in. Moussa Gueye wist in de 51e minuut toch voor de aansluitingstreffer te zorgen. Niet veel later maakte Georges Mikautadze de gelijkmaker voor thuisploeg Seraing.

Het leek uiteindelijk ook op 2-2 te gaan eindigen, maar in het absolute slot maakte de thuisploeg er uiteindelijk nog 3-2 van via Gérald Kilota. Daar bleef het ook bij.