OFFICIEEL: Ibrahimovic verlengt contract bij AC Milan

OFFICIEEL: Ibrahimovic verlengt contract bij AC Milan

28-08-2020 11:15 Laatste update: 31-08-2020 21:20
1

Zlatan Ibrahimovic gaat nog een jaartje door bij AC Milan. Op Instagram laat de bijna 39-jarige spits weten dat zijn avontuur in San Siro er nog niet opzit. 

Ibrahimovic na afloop van de Serie A zijn vertrek bij AC Milan aan te kondigen door te stellen dat hij niet zit te wachten op een jaar in de Europa League. De afgelopen weken zaten de partijen echter toch om de tafel. Een verschil van 2,5 miljoen euro in vraag en aanbod is uiteindelijk overbrugd, zo blijkt uit de Instagram-post van Zlatan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like I said im just warming up @acmilan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

'Zoals ik al zei: ik ben pas aan het opwarmen bij AC Milan', schrijft Zlatan op social media. Verwacht wordt dat AC Milan binnen enkele dagen melding maakt van de definitieve contractverlenging van Ibrahimovic, die daarmee zijn 22ste seizoen als profvoetballer ingaat. Hij begon zijn loopbaan in 1999 bij Malmö en speelde daarna voor Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy.

Update: AC Milan heeft de contractverlenging van Zlatan Ibrahimovic wereldkundig gemaakt. De Zweedse spits kondigde via zijn eigen kanalen al aan dat hij er een jaartje aan vast zou plakken, nu is dat echt officieel. Zlatan ligt nu tot het einde van dit seizoen vast in Milaan.

Update: Het was al even duidelijk, maar de contractverlenging van Zlatan bij AC Milan is nu écht officieel. De club uit Milaan heeft een statement naar buiten gebracht, waarin het de contractverlenging van Zlatan wereldkundig maakt. De Zweed ligt nu vast tot het einde van het volgende seizoen.