UPDATE: ‘Antwerp leent aanvaller uit zonder aankoopoptie’

UPDATE: ‘Antwerp leent aanvaller uit zonder aankoopoptie’

28-08-2020 07:45 Laatste update: 28-08-2020 07:45
Jupiler Pro League 21 Reacties

Ivan Leko haalde het al aan: Royal Antwerp FC heeft de komende weken nood aan extra versterking. Die zit er nog niet meteen aan te komen, wél lijkt het eerstdaags afscheid te nemen van Jonathan Bolingi. De 26-jarige aanvaller is op weg naar het Turkse Ankaragücü.

Het Laatste Nieuws schrijft dat Bolingi zijn medische testen reeds heeft ondergaan in Turkije. Bij Antwerp heeft de aanvaller een poos geen toekomst meer. Zo werd hij het voorbije seizoen uitgeleend aan KAS Eupen, maar ook dat bleek geen groot succes. Ankaragücü dacht ook aan Joseph Paintsil, maar mogelijk blijft die nu bij KRC Genk.

Indien Bolingi vertrekt wordt de komst van een nieuwe spits steeds noodzakelijker. Zinho Gano keerde terug naar zijn moederclub Genk, waardoor enkel Dieumerci Mbokani overblijft. Leko haalde al aan dat een extra spits er maar beter snel zit aan te komen. Het vertrek van Bolingi kan Antwerp echter meteen aan het werk zetten.

Update: Volgens Gazet van Antwerpen zal Antwerp Jonathan Bolingoli verhuren aan het Turkse Ankaragücü zonder aankoopoptie. Dat betekent dat de Congolese aanvaller terug zal keren naar The Great Old aan het einde van het seizoen. Hij heeft nog een contract tot 2022 op de Bosuil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie