Sonck over malaise bij Club Brugge: Samenloop van omstandigheden

Sonck over malaise bij Club Brugge: "Samenloop van omstandigheden"

Gepubliceerd: donderdag 27 augustus 2020 om 21:30do 27-08-2020 om 21:30

Wesley Sonck was donderdag te gast bij 'A Day At Your Club' van Eleven Sports. Daar sprak hij onder meer over zijn ex-ploeg Club Brugge. Club heeft de start van de nieuwe competitie gemist. 

"De trend sinds Nieuwjaar is dat het aanvallende compartiment zeer moeilijk doelpunten maakt. Een vlotscorende spits, dat wil iedereen hebben. Je kan dan een zeer goeie, grote naam halen, waarvan je weet dat hij er elk seizoen twintig maakt. Maar die kan je niet betalen hier, dus die kunnen ze niet halen", vertelt de ex-Rode Duivel.

Ook op het middenveld zijn er problemen met Hans Vanaken en Ruud Vormer. "Je moet je afvragen: hoe komt het dat die jongens minder zijn? Doen ze dezelfde zaken, hebben ze spelers die goed voor hen lopen? Kregen ze in de vorige jaren misschien meer ruimte dan nu? Ik denk dat dat een samenloop van omstandigheden is. Als er heel kort wordt gedekt op Vanaken, zoals tegen Beerschot, weet je dat je individueel veel kwaliteit moet hebben om de dingen te doen die in je hoofd zitten." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws