Müller over transfer van Messi: Ik denk niet dat wij dat kunnen doen

Müller over transfer van Messi: "Ik denk niet dat wij dat kunnen doen"

27-08-2020 20:34

Thomas Müller volgt de ontwikkelingen rondom Lionel Messi op de voet. De Bayern-speler vernederde FC Barcelona met zijn ploeg in de Champions League (2-8), waarna de bom barste binnen de Spaanse grootmacht.

"De dag moest een keer komen dat de paden van Messi en Barça zouden scheiden", wordt Müller geciteerd door het Spaanse Diario Sport. "Het is duidelijk dat velen dachten dat hij zijn carrière in Camp Nou af zou sluiten, maar de situatie is blijkbaar veranderd."

Bayern heeft niet de financiële middelen om Messi binnen te halen, weet ook Müller. "Ik heb een aantal keer gesproken met onze financieel directeur, maar ik denk niet dat wij wat kunnen doen", grapt hij, om vervolgens serieus verder te gaan. "Messi is een van de beste, zo niet de beste voetballer van onze planeet. Petje af voor zijn carrière."

De Messi-geruchten blijven ondertussen maar komen: zo zou Barcelona-president Josep Maria Bartomeu zijn ontslag in willen dienen, mocht dat ervoor zorgen dat Messi bij de club blijft. Manchester City hoopt te profiteren van de onrust en wil de Argentijn naar de Premier League halen.