OHL tegen W-Beveren op zoek naar eerste zege: Het kan alle kanten op

OHL tegen W-Beveren op zoek naar eerste zege: "Het kan alle kanten op"

27-08-2020 18:51 Laatste update: 18:57
2

Marc Brys is nog altijd op zoek naar zijn eerste overwinning als coach van Oud-Heverlee Leuven. De promovendus wordt momenteel fel geplaagd door blessures, maar gaat tegen Waasland-Beveren desalniettemin op zoek naar zijn eerste driepunter.

Er viel deze week een beetje goed nieuws te rapen bij OHL. De Franse spits Thomas Henry keert waarschijnlijk terug na een week afwezigheid door een enkelblessure. "Het zal erom spannen bij Henry. Zijn voet is nog wat stroef", vertelde Brys aan Het Nieuwsblad.

De blessuregolf bij OHL heeft ook zijn impact op de transferactiviteit bij de club. "We kampen met zware blessures, geen verkoudheidjes of verzwikte duimen. Dat heeft een impact op de transferstrategie. Er zullen eerst nog meer spelers moeten bijkomen voor we er andere laten vertrekken."

OHL is de competitie begonnen met twee op twaalf. Is het tegen Waasland-Beveren al van moeten. "Moeten? Wij willen elke match winnen, in die zin verandert er niks. Maar het klopt dat we er al drie keer niet in geslaagd zijn om te winnen, dus het wordt eens tijd zaterdag. Ik verwacht mij aan een scherpe wedstrijd, waarin het alle kanten op kan. Meestal heb ik een duidelijke verwachting van een wedstrijd, maar deze week vind ik het heel lastig om in te schatten wat het zal geven", besloot Brys.