Suárez trekt van leer op Instagram: 'Wanneer de tijd rijp is, niet alles is waar'

Suárez trekt van leer op Instagram: 'Wanneer de tijd rijp is, niet alles is waar'

27-08-2020 16:30
1

Luis Suárez heeft zich op Instagram uitgesproken over de mensen die hem bekritiseren. De Uruguayaanse spits van Barcelona, die op de nominatie staat om te vertrekken uit Camp Nou, haalt hard uit.

In een Instagram Story zegt Suárez de berichtgeving over zijn persoon helemaal zat te zijn. 'Er zijn mensen die mijn naam gebruiken en dingen zeggen over mij, maar die mensen heb ik in jaren niet meer gezien', valt te lezen in het statement. 'Ik zal voor mezelf spreken wanneer de tijd daar rijp voor is. Niet alles is waar.'

De uitbarsting van El Pistolero komt tijdens een roerige periode voor het Barcelona van Ronald Koeman. Lionel Messi zou willen vertrekken uit Camp Nou en is de strijd met clubpresident Josep Maria Bartomeu aangegaan, Suárez zelf kreeg van Koeman te horen dat hij niet meer nodig is en supporters protesteren hevig tegen de gang van zaken.

Het is nog onduidelijk waar de Uruguayaanse spits zijn carrière zal vervolgen. Ajax probeerde Suárez te verleiden tot een sensationele terugkeer, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars liet woensdagavond weten dat de kans op de komst van de aanvalsleider klein is. Er zou ook interesse zijn van PSG en vanuit de Major League Soccer.