Kaminski moet nog anderhalve week wachten: Frustrerend, in Gent vaak getest

Kaminski moet nog anderhalve week wachten: "Frustrerend, in Gent vaak getest"

27-08-2020 16:19

Thomas Kaminski heeft de stap over het Kanaal gezet. De doelman ruilde deze week KAA Gent in voor Blackburn Rovers. Uitkijken naar dat avontuur doet hij zeker, al zal hij voorlopig nog even op zijn honger blijven zitten. Kaminski zit momenteel namelijk in quarantaine.

Onze landgenoot moet zich nog anderhalve week afzonderen. Daardoor kreeg hij zelfs de kans nog niet om het stadion te bezoeken. "Ik ben wel al even gaan kijken via Google Street View", lacht Kaminski bij Het Nieuwsblad. "Het is wel frustrerend om hier te zitten. Ik werd in Gent meerdere keren per week getest, maar goed, ik begrijp dat er regels zijn."

Vervelend dus, maar een negatieve invloed zal die quarantaine niet hebben, vermoedt Kaminski. "Ik heb met Gent de hele voorbereiding meegedaan, dus de conditie zit op zich goed. Gelukkig is het hier nog net groot genoeg om wat oefeningen te kunnen doen. Al zal ik blij zijn als ik de met de ploegmaats op het veld kan staan. Het hotel is vlak bij het oefencomplex, ik zie ze net niet, maar ik kan de jongens tot hier horen trainen", laat hij nog weten.