'Anderlecht sluit vertrek Van Crombrugge niet uit, maar verlangt flinke som'

'Anderlecht sluit vertrek Van Crombrugge niet uit, maar verlangt flinke som'

27-08-2020 07:14 Laatste update: 08:26
21

RSC Anderlecht kan deze transferperiode nog afscheid nemen van Hendrik Van Crombrugge. De sterkhouder en kapitein van paars-wit kan alweer rekenen op buitenlandse interesse. Ook Anderlecht denkt na over een vertrek.

Het Italiaanse Sassuolo toont - zoals eerder al gemeld door VoetbalPrimeur België - opnieuw interesse in de doelman van RSC Anderlecht. De Italiaanse club ziet Van Crombrugge als een ideale vervanger voor Andrea Consigli (33), die op vertrekken staat. De Italiaanse club bracht nog geen bod uit, maar denkt er wel al over na. Volgens Het Nieuwsblad sluit Anderlecht een vertrek ook niet uit.

De Brusselse club wil dan wel genoeg geld zien voor Van Crombrugge en verlangt minstens zes miljoen euro (exclusief bonussen) voor de kapitein van de club. Ook voor Van Crombrugge zou een vertrek lucratief zijn. Hij onderhandelde met Anderlecht over een contractverlenging en verbetering, maar een akkoord kwam er niet. Nu kan Van Crombrugge het dubbele verdienen van wat hij nu krijgt bij Anderlecht.

Anderlecht haalde met Timon Wellenreuther deze zomer al een vervanger voor Van Crombrugge en trok recent nog Bart Verbruggen aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie