Oplossing Krmencik op komst: 'Ex-ploeg Viktoria Plzen wil spits van Club Brugge'

Oplossing Krmencik op komst: 'Ex-ploeg Viktoria Plzen wil spits van Club Brugge'

27-08-2020 07:00
14

Na enkele moeilijke maanden kan Michael Krmencik Club Brugge al terug verlaten. De Tsjechische spits kan terugkeren naar ex-club Viktoria Plzen, dat zoekt naar een nieuwe spits.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Viktoria Plzen zoekt een nieuwe aanvalsleider en denkt daarbij aan Krmencik, die in het verleden al uitkwam voor de club. Het nam nog geen contact op met Club Brugge om Krmencik in huis te halen, maar daar kan de komende dagen wel verandering in komen. Viktoria Plzen hoopt dat Club Brugge bereid is om Krmencik van de hand te doen na zijn teleurstellende eerste maanden bij Blauw-Zwart.

Het is nog maar de vraag of Club Brugge de Tsjechische spits ook wil laten gaan. Blauw-Zwart wil hem naar verluidt nog niet helemaal opgeven en blijft hem, ook na de doorbraak van Youssouph Badji, nog kansen geven. Enkel bij de komst van een nieuwe spits is Blauw-Zwart nog van plan om Krmencik van de hand te doen.

Een vertrek naar Viktoria Plzen lijkt dan wel niet definitief te gaan zijn. De Tsjechische club, die Krmencik zelf verkocht voor vijf miljoen euro, kan de aanvaller niet betalen en denkt dan ook vooral aan een uitleenbeurt (mogelijk met aankoopoptie). Daarmee zou Club Brugge al voor de tweede keer op rij (na Kaveh Rezaei) een dure spits niet definitief kunnen laten gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie