Messi naar Manchester City? Dat zou geweldig zijn voor De Bruyne

Messi naar Manchester City? "Dat zou geweldig zijn voor De Bruyne"

26-08-2020 19:45 Laatste update: 20:16
12

De vertrekwens van Lionel Messi bij FC Barcelona sloeg in als een bom. De Argentijn wil op zoek naar verandering en diende daarom zijn wens in om te vertrekken bij de club. Stephan Keygnaert denkt dat Manchester City, ploeg van Kevin De Bruyne, het meest in aanmerking komt.

Volgens Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, was er iets op til. “Er kwam veel rook uit de hoek van Argentijnse journalisten. Allemaal journalisten die erom bekend staan dicht bij Messi’s entourage - zijn vader - te staan. Er kwam wel heel veel naar buiten over zijn ongenoegen. Als je de opbouw hebt meegemaakt de voorbije weken, dan was dit geen echte verrassing. Dit is volgens mij de voorbode van een vuile juridische oorlog”, vertelt Keygnaert aan Het Laatste Nieuws.

Koningsduo Messi - De Bruyne?
Messi staat nog een jaar onder contract, waarna hij volgend seizoen dan uiteindelijk vrije speler zou zijn. Het wil dus veel zeggen hoe hoog het bij Messi moet zitten qua frustraties en teleurstellingen. Keygnaert zegt dat Manchester City voorlopig de enige plausibele kandidaat is.

"Die transfer zou geweldig zijn voor Kevin De Bruyne. Stel je voor dat hij nog een paar jaar foerier mag spelen voor Messi. En dan kan Guardiola nog eens een Champions League winnen met Messi. Dan is hij voor eeuwig de coach die enkel de Champions League kan winnen met Messi.”