Vojvoda (Standard) komt van ver: Ik speelde voor 600 euro per maand

Vojvoda (Standard) komt van ver: "Ik speelde voor 600 euro per maand"

26-08-2020 18:45 Laatste update: 18:56
4

Mergim Vojvoda heeft Standard verlaten. Hij moet het nu gaan waarmaken bij Torino in de Serie A. Lang niet slecht voor een speler die enkele jaren geleden nog overbodig was bij Standard...

Vojvoda komt van ver, zo legt hij uit bij Sudpresse. "Het is simpelweg ongelofelijk. Ongeveer vier jaar speelde ik bij Carl Zeiss Jena in de vierde afdeling, aan 600 euro bruto per maand. Ik woonde in een pover hotel zonder geld om eten te kopen. Ik voelde mij verloren. Toen ik terugkeerde van die uitleenbeurt, wilde Standard mij niet houden. Ik dacht er toen aan om te stoppen en vast werk te vinden."

Nu zien de zaken er totaal anders uit voor Vojvoda. Via Moeskroen kwam hij terug terecht bij Standard. "Op dat moment had ik nooit gedacht dat ik ooit naar een club uit de Serie A zou gaan, en dan nog voor een hoog bedrag als vijf miljoen euro", geeft hij nog aan. 

Vojvoda is nog niet officieel voorgesteld bij zijn toekomstige ploeg, maar is wel al in Turijn om de laatste details van zijn transfer nog te regelen.