Club Brugge, Antwerp of Anderlecht: 'Belgische topclub gaat voor Gonzalez (25)'

Club Brugge, Antwerp of Anderlecht: 'Belgische topclub gaat voor Gonzalez (25)'

26-08-2020 09:00 Laatste update: 09:25
13

RSC Anderlecht, Royal Antwerp FC en Club Brugge: allemaal kunnen ze naar verluidt nog een extra verdediger gebruiken. Daarvoor wordt er alvast gekeken naar de 25-jarige Diego Gonzalez.

De Spaanse verdediger komt momenteel uit voor Malaga, maar daar mag Gonzalez vertrekken aangezien de club met financiële zorgen kampt. Lokale media weten dat Granada, Osasuna, Cádiz en Almería interesse tonen, net als een Belgische topclub. Om wie het gaat, is het niet geweten.

Malaga verkeert in financieel moeilijk vaarwater, waardoor Gonzalez - die nochtans steevast een basisspeler was in de Segunda Division - voor een prikje weg mag. De Spanjaard is aan zijn laatste contractjaar bezig, net daarom wil Malaga nu al van hem af. Mogelijk zet Gonzalez zijn loopbaan verder in de Jupiler Pro League.

Anderlecht kan niet meer rekenen op Kompany, waardoor de spoeling achterin dun is. Antwerp zoekt dan weer nog naar vervangers voor Wesley Hoedt en Dino Arslanagic. Club Brugge moet Matej Mitrovic dan weer maandenlang missen, waardoor ook daar een extra centrale verdediger welkom lijkt. Afwachten of éen van hen toehapt.