Joos ziet het somber in voor KAA Gent: Ze zitten echt met een probleem

Joos ziet het somber in voor KAA Gent: "Ze zitten echt met een probleem"

25-08-2020 19:45 Laatste update: 19:45
13

KAA Gent is slecht begonnen aan de nieuwe competitie. Na drie nederlagen staat het helemaal onderaan. Filip Joos geeft aan dat creativiteit een enorm probleem is bij KAA Gent. 

"Het was opvallend zaterdagavond: Antwerp had gewonnen, en sprak nadien eigenlijk alleen over wat er nog ging bijkomen. KAA Gent had verloren, zat heel diep, en heeft de portemonnee eigenlijk al geleegd", kaart hij aan bij MIDMID.

De transfers maken voorlopig geen indruk. "Ik zie wel wat voor type voetballer Dorsch is, maar zo heb je er al lopen. Hij kan voetballen, maar het grote probleem is toch de flits, het creatieve genie. Dat hoeft geen buitenspeler te zijn, maar je moet gewoon iemand hebben die op de tien iets kan forceren. Vadis op de tien, daar geloof ik niet in. Lager wel, want ze missen hem echt. Ze hebben een goeie Vadis nodig."

Het gemis van Jonathan David komt duidelijk hard aan. "Je hebt een speler zoals David nodig, maar een tweede David ga je niet zomaar vinden. Ze zitten echt wel met een probleem."