'Suárez heeft slecht nieuws voor Overmars en sluit de deur naar Ajax'

'Suárez heeft slecht nieuws voor Overmars en sluit de deur naar Ajax'

24-08-2020 22:14
2

Ajax wordt níet de nieuwe bestemming van Luis Suárez. De Uruguyaan voelt niets voor een transfer naar zijn oude club, claimt de Spaanse krant SPORT maandag. 

Suárez heeft van de nieuwe FC Barcelona-trainer Ronald Koeman te horen gekregen dat hij uit mag kijken naar een andere club. Meerdere clubs zijn in de spits geïnteresseerd, waaronder Paris Saint-Germain, dat volgens SPORT de situatie nauwlettend in de gaten houdt, maar wel wacht tot hij transfervrij is.

De Franse club heeft dan ook nog niet met Suárez gesproken. Meerdere clubs uit de Premier League en Serie A hebben dat naar verluidt wél. Namen van clubs worden door SPORT niet genoemd.

'Waar hij niet heengaat is Ajax, zijn oude club. Hij is daar geliefd, maar voelt er niets voor, ondanks dat Marc Overmars hem gevraagd heeft om terug te keren', schrijft SPORT. Naast de interesse uit Frankrijk, Italië en Engeland is er ook belangstelling uit de Major League Soccer en het Midden-Oosten. 

Geïnteresseerde clubs moeten wachten tot Suárez officieel transfervrij is. De entourage van de spits praat met Barcelona over contractontbinding, want zijn huidige verbintenis loopt nog één jaar door. Pas daarna kiest Suárez een nieuwe club.