Lommel versus Seraing eindigt op 3-5; vier doelpunten van Mikatutadze

24-08-2020 22:00 Laatste update: 22:11
4

in 1B namen Lommel en Seraing het tegen elkaar op op maandagavond. Het werd een spektakelstuk van jewelste met acht maar liefst acht doelpunten. Seraing trok aan het langste eind en won met 3-5 dankzij vier doelpunten van Georges Mikatutadze (19).

Na tien minuten kwam uitploeg Seraing op voorsprong. Mikatutadze zette een elfmeter om en zorgde zo voor de 0-1. Vijf minuten later stonden de bordjes alweer gelijk. Na een hoekschop kwam de bal bij Neven terecht die de gelijkmaker tegen de netten kon leggen.

Nog voor rust kwam Lommel op voorsprong. Na een knappe combinatie was het Juan Bautista Cejas die kon afwerken. De thuisploeg ging met een voorsprong de rust in, maar kon daar na rust niet lang van genieten. Na vijf minuten was het weer Mikuatadze die kon scoren.

En even later was het Mikautadze die zijn hattrick kon vervolledigen. Seraing gaat na rust erop en erover: 2-3. Maar daar bleef het niet bij. Twintig minuten voor tijd maakte Zaroury de 3-3, maar man van de match Mikautadze zorgde met zijn vierde van de avond voor de 3-4.

Tien minuten voor tijd zorgde Ndiaye voor de verlossende 3-5 en zo boekt Seraing een spectaculaire zege op het veld van Lommel.