'Suárez is erg van streek na belletje van één minuut van Ronald Koeman'

'Suárez is erg van streek na belletje van één minuut van Ronald Koeman'

24-08-2020 19:05
1

Luis Suárez is volgens berichten uit Spanje woest op Ronald Koeman. De nieuwe trainer van Barcelona belde hem maandag met de mededeling dat de Uruguayaan niet meer nodig is bij Barcelona, maar volgens Suárez gebeurde dat op een manier die niet door de beugel kan.

Het Spaanse radiostation COPE meldt dat Suárez erg van streek is na het telefoontje van Koeman, dat niet eens een minuut zou hebben geduurd. De Uruguayaanse aanvaller was op dat moment op vakantie en is kwaad dat de Nederlandse oefenmeester het zo heeft aangepakt. Een dergelijk kort telefoontje is volgens Suárez op zijn zachtst gezegd niet netjes.

El Pistolero is van mening dat een speler die de afgelopen jaren alles gegeven heeft voor Barcelona niet op deze manier behandeld mag worden en is dus erg kwaad op Koeman. Hoe Lionel Messi heeft gereageerd op het nieuws dat buurman Suárez na een kort telefoontje moet vertrekken is niet duidelijk.

De verwachting is dat Barcelona en Suárez met elkaar in gesprek gaan om het nog één seizoen doorlopende contract in onderlinge overeenstemming te beëindigen. Dan is de Uruguayaanse spits vrij om te gaan en staan waar hij wil en zou bijvoorbeeld Ajax kunnen toeslaan. De Amsterdammers hopen nog altijd op een sensationele comeback van de oude held.