Leko wil drie à vier aanwinsten zien bij Antwerp: Nu zijn we geen titelkandidaat

Leko wil drie à vier aanwinsten zien bij Antwerp: "Nu zijn we geen titelkandidaat"

24-08-2020 08:00
4

Royal Antwerp FC won de belangrijke wedstrijd tegen KAA Gent met 1-0, waardoor het met 4 op 9 in de middenmoot van het klassement terug te vinden is. Om mee te doen voor de prijzen verwacht Ivan Leko alvast de nodige versterkingen bij The Great Old.

De trainer van Antwerp laat – niet voor het eerst – optekenen dat extra nieuwkomers echt wel nodig zijn om zijn geliefkoosde, dominante spel te spelen. "Ik zag goed voetbal, goeie pressing, vechtlust, veel beweging en de wil om van achteruit op te bouwen." Maar Leko wel nog een pijnpunt bloot: "Voorin missen we kwaliteit", klinkt het in Het Nieuwsblad.

De komende weken hoopt de Kroaat de nodige nieuwkomers te verwelkomen op de Bosuil. "Met Club en Gent hebben we de twee beste teams van België geklopt. Verdiend geklopt, bovendien. En dat met Antwerp B, hè. Want we hebben nog extra versterking nodig om onze ambities te kunnen waarmaken."

"Wat men ook moge beweren, nu zijn wij geen titelkandidaat. Maar ik hoop dat we nog drie à vier goeie spelers kunnen vastleggen en dan zijn we dat op het einde van de mercato misschien wél", besluit Leko.