Vanaken stelt teleur bij Club Brugge: 'Hij is de exponent van de malaise'

Vanaken stelt teleur bij Club Brugge: 'Hij is de exponent van de malaise'

24-08-2020 07:15
62

Club Brugge heeft zijn seizoenstart met 3 op 9 en twee thuisnederlagen compleet gemist. De exponent van een matig Club Brugge is Hans Vanaken. Het Laatste Nieuws ziet hoe de Gouden Schoen slechts een schim is van zichzelf.

'Het is de slechtste start in tijden van Club Brugge... maar ook van Hans Vanaken. De Gouden Schoen geeft niet thuis - niet in de bekerfinale, maar ook niet in de drie competitiematchen die blauw-zwart reeds achter de rug heeft. Vanaken is de exponent van de malaise bij Club - hij die de Bruggelingen de weg toont, is die zelf helemaal kwijt', aldus de krant.

En zo geraakt ook Club Brugge maar niet aan het voetballen. 'Gisteren tegen Beerschot was de eerste helft opnieuw slecht, de tweede ietsje minder slap maar wederom onvoldoende. Veel geslenter en balverlies, slechte voorzetten en nauwelijks één goeie, moeilijke pass. Opnieuw geen deftig schot op doel. Wat is er aan de hand met 's lands beste speler - hij van wie Club nog méér afhankelijk blijkt dan ooit gedacht?', klinkt het.