Dorsch kreeg nieuwe rol van Bölöni: Daar voel ik me het best in mijn sas

Dorsch kreeg nieuwe rol van Bölöni: "Daar voel ik me het best in mijn sas"

23-08-2020 17:43
3

Niklas Dorsch kreeg van nieuwbakken KAA Gent-trainer Laszlo Bölöni een basisplaats op het veld van Royal Antwerp FC (1-0 verlies). De Duitse middenvelder speelde wel een pak lager dan vorige week onder Jess Thorup. 

Bij momenten stond Dorsch zelfs lager dan Elisha Owusu, een positie die goed bij hem past. "Bij Heidenheim was dat mijn normale positie. Ik had het moeilijker vorige keer toen ik hoger op het veld stond. Nu kon ik de bal veroveren en het spel op gang brengen, daar voel ik me het best in mijn sas", vertelde Dorsch na de match volgens de website van Buffalo's.

"De eerste 15 minuten was het inderdaad zoeken, wat niet abnormaal is in een nieuw systeem. Maar na de eerste tackles en passen liep het beter. En de communicatie met Elisha en Sven was ook goed. We voelden dat er in de tweede helft meer ruimte kwam. We hadden er de voorbije twee dagen op getraind en ik vond ons defensief dan ook goed in de tweede helft. We gaven weinig weg. We moeten verder doen op deze weg", besloot de Duitse middenvelder.