OFFICIEEL: ex-recordaankoop Andrijasevic verlaat Gent opnieuw op huurbasis

OFFICIEEL: ex-recordaankoop Andrijasevic verlaat Gent opnieuw op huurbasis

Gepubliceerd: zondag 23 augustus 2020 om 15:16zo 23-08-2020 om 15:16

Laatste update: zondag 23 augustus 2020 om 17:30zo 23-08-2020 om 17:30

Franko Andrijasevic verdedigt komend seizoen opnieuw de kleuren van NK Rijeka. De Kroatische middenvelder wordt door KAA Gent opnieuw uitgeleend voor één seizoen.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De onderhandelingen tussen de verschillende partijen zijn al een tijdje aan de gang en zitten in een beslissende fase. Andrijasevic werd vorig seizoen al uitgeleend aan Rijeka. In 26 wedstrijden kon hij vijf keer scoren en gaf hij acht assists.

Meer dan genoeg blijkbaar om Rijeka ervan te overtuigen de uitleenbeurt te verlengen. Andrijasevic belandde in 2017 bij KAA Gent, dat meer dan vier miljoen euro heeft betaald voor hem, op dat moment een record voor de Buffalo's.

De middenvelder kon nooit overtuigen en werd al snel uitgeleend aan Waasland-Beveren, waar hij ook geen potten kon breken. Andrijasevic heeft bij KAA Gent nog een contract lopen voor de komende twee seizoenen, maar door zijn zware contract is het moeilijk om hem definitief te verkopen.

Update: De transfer van Franko Andrijasevic werd ondertussen bevestigd. De middenvelder speelt komend seizoen op huurbasis bij NK Rijeka. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws