Kums verliest opnieuw met KAA Gent: Niemand had dit verwacht

Kums verliest opnieuw met KAA Gent: "Niemand had dit verwacht"

23-08-2020 13:30
9

KAA Gent heeft nog geen enkel punt verzameld in het nieuwe seizoen. Ook tegen Antwerp werd verloren met 1-0. Sven Kums beseft dat het dringend beter zal moeten. 

"We waren niet scherp genoeg voor doel en dat zijn zaken die beter moeten", vertelt hij op de officiële website. "Het klopt dat er een verschil is in vergelijking met vorig seizoen door het vertrek van David en daar hebben we nog geen antwoord op gevonden. Verdedigend zat het wel vrij goed want veel kansen gaven we vandaag niet weg. In de tweede helft hadden we wel meer controle over de wedstrijd, maar het doelgevaar bleef uit."

Met Laszlo Bölöni heeft Kums sinds deze week een nieuwe coach. "Hij heeft weinig tijd gekregen om zich voor te bereiden. Al zagen we wel al wat nieuwe zaken. Zo werd de klemtoon vooral ook gelegd op het verdedigende aspect, aangezien we in de voorafgaande speeldagen telkens twee doelpunten slikten."

Die nul op negen is wel een enorme slag. "Niemand had dit verwacht, dat klopt. Volgende week zal er opnieuw vol voor gevochten moeten worden. Enkel op deze manier kan je stappen maken. Onze groep is sterk genoeg om hier door te komen”, besloot Kums.