Vossen bevrijdt zichzelf en Zulte Waregem: “We hadden op meer gehoopt”

Vossen bevrijdt zichzelf en Zulte Waregem: “We hadden op meer gehoopt”

22-08-2020 18:47

Het heeft drie speeldagen geduurd, maar Zulte Waregem heeft nu ook haar eerste zege van het seizoen geboekt. Het won met 4-1 tegen Waasland-Beveren. Jelle Vossen was na de match een tevreden en opgeluchte spits.

Na 28 minuten spelen opende Vossen voor Zulte Waregem de score. Voor de ex-spits van onder meer KRC Genk en Club Brugge was het zijn eerste doelpunt van het seizoen. "Dit was een belangrijke namiddag" sprak Vossen na de match bij Sporza. "We wisten dat we de drie punten moesten thuishouden."

Zulte Waregem verloor eerder dit seizoen met 1-2 van KRC Genk en met 3-1 van Beerschot. "Die nul op zes hadden wij niet verwacht. Maar vandaag hebben we gewonnen op een heel goede manier. Voor het seizoen hadden wij op meer gehoopt."

Vossen maakte zijn eerste treffer van het seizoen. "Het was een opluchting voor mij en voor de ploeg. Na mijn goal konden we gelukkig verder uitlopen. Wij hebben spitsen die het moeten hebben van hun torinstinct. Soms ontbreekt het nog aan de laatste pass. Dat is een werkpunt, maar na elke match zijn er werkpunten."