Paintsil en Hrosovsky vallen weeral naast selectie, einde verhaal bij Genk nadert

Paintsil en Hrosovsky vallen weeral naast selectie, einde verhaal bij Genk nadert

22-08-2020 15:15
5

Zondagmiddag (13u30) neemt KRC Genk het in Luik op tegen Standard. Coach van de Limburgers Hannes Wolf bracht zopas zijn selectie voor die partij naar buiten. Gerardo Arteaga zit voor het eerst bij de kern, maar voor Joseph Paintsil en Patrik Hrosovsky is er wederom geen plaats.

Wolf kiest voor de verplaatsing naar Standard voor dezelfde twintig namen als vorig weekend, maar voegt daar nog een extra speler aan toe: Arteaga, de Mexicaanse nieuwkomer, zit voor het eerst in de selectie. 'Hij liet uitstekende waarden optekenen bij z'n medische testen, trainde nog amper mee met de groep, maar verdient toch al z'n eerste selectie', luidt het bericht van de club.

Voor Paintsil en Hrosovsky lijkt het stilaan einde verhaal in Genk. Ze behoren al voor de derde keer op rij niet tot de selectie, al werden ze beiden voor een flinke som binnengehaald. Voorts meldt Genk dat de ziekenboeg nog slechts twee spelers telt. Bryan Heynen is op de goede weg en Kristian Thorstvedt mag maandag voor het eerst terug opdraven in een oefenwedstrijd tegen Westerlo.