'Zuid-Koreaan slaagt voor medische tests en tekent woensdag contract bij Antwerp'

'Zuid-Koreaan slaagt voor medische tests en tekent woensdag contract bij Antwerp'

22-08-2020 12:45 Laatste update: 16-09-2020 12:10
27

Antwerp blijft speuren naar nieuwe versterkingen en is daarbij uitgekomen op de naam van Jae-Ik Lee. Er zou al duchtig worden onderhandeld met club en speler.

Lee is een 21-jarige centrale verdediger die momenteel bij Al Rayyan in Qatar voetbalt. Zijn huidige club liet op Twitter al weten dat de deal rond was, Het Laatste Nieuws spreekt dat echter tegen. De transfer is nog niet officieel rond. Het illustreert echter wel dat de onderhandelingen in een vergevorderde fase zitten.

De interesse in Lee is enigszins verassend, de Zuid-Koreaan speelde tot dusver, volgens Transfermarkt.com, nog maar 24 wedstrijden op het hoogste niveau. De centrale verdediger maakte wel al deel uit van de Zuid-Koreaanse jeugdselecties.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is Jae-ik Lee in België gearriveerd. De Zuid-Koreaan zal de komende dagen onderhandelen met Royal Antwerp Football Club. De centrale verdediger staat momenteel onder contract bij Al-Rayyan in Qatar.

Update: Jae-Ik Lee wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, Antwerp bedong ook een aankoopoptie. Volgens Het Laatste Nieuws wordt de transfer van de 21-jarige Zuid-Koreaan woensdag nog officieel gemaakt. De medische testen waren alvast een succes.