Vazquez gelooft dat hij sterker is geworden sinds Club Brugge: Meer ervaring nu

Vazquez gelooft dat hij sterker is geworden sinds Club Brugge: "Meer ervaring nu"

22-08-2020 11:00
4

Victor Vazquez (33) is na enkele seizoenen terug op de Belgische velden. De gewezen spelmaker van Club Brugge hoopt deze keer bij KAS Eupen voor het nodige spektakel en rendement te zorgen. Bij Eleven Sports sprak de Spanjaard alvast over zijn comeback in de Jupiler Pro League.

"Ik ben tevreden dat ik opnieuw in België kan voetballen. Ik heb mooie momenten beleefd bij Club Brugge", aldus Vazquez bij Eleven Sports. "Ze hebben me altijd goed behandeld. Ik haalde er mijn beste niveau in Europa. Ik ben blij met mijn terugkeer. Het geeft me  de kans om opnieuw mijn kwaliteiten te tonen. Ik ben trots om terug te keren naar de Jupiler Pro League."

Vazquez is er rotsvast van overtuigd dat hij samen met Eupen mooie dingen kan laten zien. "Ik wil goed voetbal spelen. Mijn periode in het buitenland heeft me nog beter gemaakt. Ik heb ook meer ervaring nu. Ik heb met verschillende trainers gewerkt. Daar heb ik veel van opgestoken. Ik wil Eupen zo veel mogelijk helpen. Het team is belangrijk. Ik help graag mijn ploegmaten", besluit hij.