Cercle Brugge reageert na plannen bij Club: 'We rekenen op de nodige garanties'

Cercle Brugge reageert na plannen bij Club: 'We rekenen op de nodige garanties'

22-08-2020 10:00
37

Club Brugge heeft vrijdag de stadionplannen bekendgemaakt. Zo hoopt Blauw-Zwart over twee seizoenen in het gloednieuwe Jan Breydel aan de slag te kunnen. De buren van Cercle Brugge reageerden alvast constructief op de plannen van de landskampioen.

Al hopen zij dat beide clubs gelijkwaardig worden behandeld. 'Cercle Brugge heeft kennisgenomen van de stadionkeuze van Club Brugge. Voor Cercle Brugge is het belangrijk dat de stad Brugge beide organisaties op een gelijke manier ondersteunt voor wat betreft hun respectievelijke stadiondossiers', staat te lezen op de website van Cercle Brugge.

'Cercle Brugge zal constructief blijven meewerken, maar uiteraard dient dit gepaard te gaan met de nodige garanties, zowel om haar eigen definitieve project te kunnen concretiseren als in de tussentijd haar activiteiten ongestoord te kunnen verderzetten, dit zowel voor het eerste elftal, de beloftenploeg als de Brugse jeugd. We hopen om dit najaar tot concrete beslissingen met de nodige garanties te kunnen komen', klinkt het.