Wouters (KRC Genk) op zijn hoede voor Standard: Heel stevige ploeg

Wouters (KRC Genk) op zijn hoede voor Standard: "Heel stevige ploeg"

22-08-2020 09:15 Laatste update: 09:28
1

Zondag staat de topper tussen Standard en KRC Genk op het programma. Dries Wouters staat waarschijnlijk aan de aftrap en weet dat het een lastige partij kan worden. 

"Voor de start van het seizoen werd er opvallend weinig gepraat over Standard", aldus Wouters bij Het Belang Van Limburg. "Het is echter een heel stevige ploeg, waarin ten opzichte van vorig seizoen weinig is veranderd."

KRC Genk gaat wel weten waar het staat. "Een prima referentiematch: we zullen de volgende twee weken moeten tonen dat we onze voet naast die van Standard en Club Brugge willen en kunnen zetten. Dit zijn zo vroeg in het seizoen nog geen cruciale weken, maar wel belangrijke. We moeten ons wagentje aanhaken, we weten van vorig jaar hoe lastig het is om te moeten achtervolgen."

Tegen OHL stelde KRC Genk wel flink teleur. "We hoopten natuurlijk op de perfecte zes op zes. Het werd een heel speciale wedstrijd. Ik vond ons prima starten, we kregen voor rust genoeg kansen om op voorsprong te komen. Maar na enkele scherpe counters hebben we ons niet genoeg aan ons plan gehouden. Ons blok viel uit elkaar, daar moeten we onze lessen uit trekken."