Conte reageert na Europa League-finale: Jammer dat het Romelu was

Conte reageert na Europa League-finale: "Jammer dat het Romelu was"

22-08-2020 08:11
4

Antonio Conte durfde in een interview na de verloren Europa League-finale niet te zeggen of hij volgend seizoen ook nog voor de groep staat bij Inter. Daarnaast neemt hij het op voor Romelu Lukaku, die er met een eigen doelpunt voor zorgde dat Sevilla met de beker aan de haal ging.

"Ten eerste wil ik iedereen bedanken, ook het Inter-bestuur", begint Conte voor de camera van beIN SPORTS na het teleurstellende 3-2 verlies tegen Sevilla. "Vooral de eigenaar, die mij deze kans heeft gegeven om coach te worden van Inter. Ik was erg blij om voor de groep te staan dit seizoen, ik denk dat we het heel goed hebben gedaan. Ik ben er zeker van dat de toekomst van de club geweldig zal zijn met deze eigenaar", aldus Conte, die zijn eigen toekomst in Milaan in het ongewisse laat.

Inter verloor de Europa League-finale van Sevilla. De grote schlemiel aan Inter-zijde was Lukaku, die een omhaal van Diego Carlos in eigen doel werkte. "Het was jammer dat het Romelu was, de speler die veel doelpunten voor ons heeft gemaakt dit seizoen", neemt Conte het op voor zijn topschutter. "Maar ik ben erg trots op mijn spelers, over hoe we het dit seizoen gedaan hebben. We hebben veel stappen voorwaarts gemaakt. We hadden het seizoen graag goed afgesloten voor onze fans", sluit de trainer af.