10-koppig Union van Mazzu wint openingswedstrijd in 1B tegen Deinze

21-08-2020 20:50 Laatste update: 20:51
1

De openingswedstrijd in 1B was meteen een mooie affiche. Twee ambitieuze clubs stonden tegenover elkaar op de eerste speeldag. KMSK Deinze nam het thuis op tegen Union. Uiteindelijk trok Union met tien man aan het langste eind: 0-2.

In de openingsfase bleef het stil. Na een halfuur kreeg Mertens een goede kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar Mertens miste. Vlak voor rust viel er dan toch nog een doelpunt. Fixelles scoorde namens de uitploeg de 0-1, dat was tevens de ruststand.

Na tien minuten spelen in de tweede helft moest Union met tien man verder. Hamzaoui kreeg zijn tweede gele kaart. Toch kwam de uitploeg op 0-2. Een vrije trap van Nielsen zorgde voor de verlossende treffer twintig minuten voor tijd. Deinze probeerde nog wat terug te doen, maar de eindstand bleef op 0-2 steken.