Ik kreeg een bericht van Martinez, maar momenteel ben ik niet bezig met EK

"Ik kreeg een bericht van Martinez, maar momenteel ben ik niet bezig met EK"

21-08-2020 16:45 Laatste update: 16:44
2

De Ligue 1 gaat dit weekend al van start, maar het zal helaas zonder Matz Sels zijn. De doelman van Strasbourg is lang out met een blessure aan de achillespees. Het EK is even heel ver weg. 

"Ik was aan een degelijk of zelfs goed seizoen bezig en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk opnieuw fit te zijn", benadrukt Sels bij Sporza. "Ik kreeg van bondscoach Roberto Martinez een berichtje na mijn blessure. Dat apprecieerde ik natuurlijk, maar ik ga eerlijk zeggen dat ik momenteel echt niet bezig ben met het EK."

Zijn ambities liggen nu ergens anders. "Ik wil eerst opnieuw op mijn oude niveau geraken en dan zien we wel voor het EK. Hetzelfde voor een stapje hogerop. Ik herhaal, ik speelde een goed seizoen, dus ergens hoop je daar wel op, maar toen kwam die blessure. Ik wil nu niet bezig zijn met dingen die ik niet in de hand heb."

Strasbourg eindigde vorig seizoen in de middenmoot, op een elfde plaats. "Vergeet wel niet dat we Europees hadden gespeeld als de competitie twee weken eerder was gestopt. Zo dicht ligt het allemaal bij elkaar in Frankrijk. Hopelijk kunnen we voor een uitschieter in de beker zorgen, zoals in mijn eerste seizoen hier."