UPDATE: 'Niet enkel Lestienne van Standard zit in voorselectie van Martinez'

UPDATE: 'Niet enkel Lestienne van Standard zit in voorselectie van Martinez'

21-08-2020 10:45 Laatste update: 12:43
42

Begin september komen de Rode Duivels weer in actie. In de Nations League zitten ze in een poule met Denemarken en IJsland. Volgens La Dernière Heure zit Maxime Lestienne in de voorselectie. 

Lestienne is meteen ook de enige speler van Standard die in die voorselectie zit. Er is dus geen spoor van Zinho Vanheusden of Samuel Bastien. Lestienne stond deze zomer al dicht bij een transfer naar Al Ain in de Emiraten, maar dat lijkt nu van de baan. Hij stond bij Standard in beide wedstrijden al in de basis.

De 28-jarige Lestienne heeft nog altijd geen cap kunnen versieren bij de Rode Duivels, waar de concurrentie op zijn positie dan ook enorm is. Vorig jaar werd hij wel een keer geselecteerd, maar haakte hij af met een blessure. De Nations League is echter geen topprioriteit voor de Rode Duivels. Er wordt dan ook vermoed dat enkele Rode Duivels gaan afhaken voor die wedstrijden.

Update: Naast Lestienne zit ook Zinho Vanheusden in de voorselectie van Roberto Martinez. Dat meldt Kevin Sauvage van La Dernière Heure. Dit seizoen speelde nog geen minuut in de Jupiler Pro League. De verdediger miste de eerste twee duels van de Rouches door een schorsing.