KRC Genk hofleverancier Belgische U17, liefst tien spelers opgeroepen

KRC Genk hofleverancier Belgische U17, liefst tien spelers opgeroepen

20-08-2020 12:04
22

De Belgische U17 wacht dra een dubbele confrontatie met Duitsland. De Duitsers mogen hun borst nat maken voor heel wat spelers van KRC Genk. Liefst tien jonkies van Genk zijn oproepen voor de Belgische U17.

KRC Genk zet al jaren in op de jeugd. Momenteel lijkt er weer een sterke lichting klaar te staan. 'Alweer een geweldig compliment voor onze jeugdacademie: liefst tien spelers zijn geselecteerd voor de eerstvolgende opdracht van de nationale U17', klinkt het trots bij Genk

Begin september is er een interlandbreak. Dan neemt de Belgische U17 het twee keer op tegen Duitsland. Voor de duels zijn 22 Belgen opgeroepen die in 1994 geboren zijn. Genk levert liefst 10 van de 22 namen. Daar zit wel geen doelman bij. Anderlecht heeft 4 jongens in de selectie. Club Brugge vaardigt nog 3 talenten af. 

De tien geselecteerde spelers van KRC Genk zijn Luca Berten, Sekou Diawara, Pierre Dwomoh, Bilal El Khannouss, Nolan Martens, Richie Sagrado Sebastiao, Sami Sakkali, Raf Smekens, Maarten Swerts en Kamiel Van de Perre.